Počet položek: 0 0,00 Kč

Ověřeno našimi zákazníky:

16.06.2024

Rychlost Spolehlivý obchod

16.06.2024

rychlé a bezproblémové vyřízení objednávky

13.06.2024

Rychlost dodání.

11.06.2024

Cena a poštovné - super

11.06.2024

Vše OK

10.06.2024

Přehledný web. Super komunikace. Rychlé doručení. Velmi dobrá cena. Absolutní spokojenost.

09.06.2024

Spolehlivý prodejce.

03.06.2024

Už zde nakupuji olej a filtr do svého cruisera několik let a jsem velmi spokojený jak s cenami, tak i s komunikací. Všem tento obchod můžu doporučit.

Dobrý den, jsme rádi, že jste s nákupem u nás vždy spokojený. Moc děkujeme, že si vybíráte náš e-shop a v případě potřeby nás neváhejte kontaktovat. Jsme tu pro Vás. Přejeme krásný den Petra F.

03.06.2024

rychlost

rychlost a spolehlivost

Pěkný den, děkujeme za hodnocení a doporučení. Rádi čteme, že jsme rychlí a spolehliví. :-) a budeme se těšit na Vaši další případnou objednávku . S přáním hezkého dne Petra F.

02.06.2024

Rychlé dodání, druhý den po objednání. Zboží perfektně zabaleno. Super obchod.

Krásný den, děkujeme za hodnocení a pěknou recenzi, která nás potěšíla a kluci ze skladu děkují. Jsme rádi, že zboží dorazilo rychle. Pokud budete cokoli v budoucnu potřebovat, jsme tu pro Vás. Děkujeme za objednávku a přejeme pohodový den Petra F.

01.06.2024

Rychlé a levné doručení do Alzaboxu.

Dobrý den děkujeme za recenzi a 5 hvězdiček. Jsme rádi, že doručení do Alzaboxu proběhlo rychle a v pořádku. Pokud budete v budoucnu cokoli potřebovat, neváhejte se na nás opět obrátit. Přeji pěkný den a ještě jednou děkujeme za nákup. Petra F.

01.06.2024

Rychlé dodání, velmi kvalitní zabalení, velký výběr produktů, skvělá komunikace a dobré ceny.

Obchod eshop-car.cz rozhodně doporučuji všem ostatním kupujícím.

Dobrý den, děkujeme za doporučení a milé hodnocení. Jsme rádi, že jste byl s naším obchodem spokojený a vždy nás velmi těší číst takové recenze jako je ta Vaše. Ještě jednou děkujeme za objednávku a budeme se těšit na případný další nákup. Přejeme krásný den Petra F.

31.05.2024

Vše v pořádku, nemám problém.

Dobrý den, děkujeme za hodnocení a jsme rádi, že proběhlo vše v pořádku. Děkujeme za recenzi a budeme se těšit třeba někdy příště. Hezký a pohodový den přejeme Petra F.

27.05.2024

Dobré ceny Rychlé dodání

Zatím nic

Nakupoval jsem zde poprvé a vše proběhlo jak má být. Mohu jenom doporučit.

Dobrý den, děkujeme za milé hodnocení a doporučení. Těší nás, že jste byl spokojený a budeme rádi, když si pro Váš další nákup vyberete opět náš eshop. Přejeme krásný den Petra F.

27.05.2024

Mají co jsem potřeboval za dobrou cenu

Dobrý den, jsme rádi, že jsme měli vše, co jste potřeboval. Děkujeme za nákup a hodnocení a budeme rádi, pokud si i příště vyberete náš eshop. Krásný den přeji Petra F.

26.05.2024

rychlost doručení

vše v pořádku, doporučuji obchod

Dobrý den, děkujeme za doporučení a jsme rádi, že vše bylo v pořádku. Pokud budete cokoli potřebovat, neváhejte se na nás obrátit, jsme tu pro Vás. Děkujeme za nákup a budeme se těšit třeba někdy příště. Petra F.

25.05.2024

Dobré ceny Rychlost doručení

Dobrý den, děkujeme za nákup a pozitivní hodnocení. Přejeme krásný den a budeme rádi, pokud i příště u nás nakoupíte. Petra F.

23.05.2024

Všechno v pořádku,ale olej má stejný datum plnění,jako ten samý, který jsem si objednával před rokem (asi ho kupuji jen já)

Neznám

Dobrý den, děkujeme za hodnocení a jsme rádi, že nákup proběhl v pořádku. Oleje naskladňujeme průběžně, bohužel někdy se stane, že od dodavatele dorazí zboží ne až tak "čerstvé". Toto se děje výjimečně. U Vámi objednaného oleje, jsme si toho bohužel nevšimli a v tuto chvíli "čerstvější" nemáme. Děkujeme za pochopení a v případě potřeby nás neváhejte kontaktovat. Přejeme krásný den Petra F.

23.05.2024

Komunikace a rychlost dodani.

Doporucuji

Dobrý den, děkujeme za nákup a recenzi. Jsme rádi, že objednávka byla rychle dodána. Pokud budete v budoucnu cokoli potřebovat, neváhejte se na nás obrátit. Ještě jednou děkujeme a přejeme pěkný den Petra F.

22.05.2024

Zboží dodáno bez problémů

Dobrý den, děkujeme za hodnocení a za Váš nákup a jsme rádi, že nákup proběhl bez problémů. Budete-li cokoli potřebovat, neváhejte nás kontaktovat. Přeji hezký den Petra F.

19.05.2024

objednal jsem a zboží přišlo

Dobrý den, velice děkujeme za hodnocení. Jsme rádi, že zboží přišlo. Tak to u nás chodí :-). Přejeme krásný den a budeme rádi, když u nás opět nakoupíte. Petra F.

19.05.2024

ok

Dobrý den, děkujeme za hodnocení. Doufám, že po Vašem případném příštím nákupu už do bude na 100%. :-) Přejeme hezký den Petra F.

15.05.2024

rychlost dodání rozumná cena

Dobrý den, děkujeme za nákup a kladnou recenzi. Jsme rádi, že jste byl s naším eshopem spokojený a budeme se těšit na případnou další objednávku. Přejeme pohodový den Petra F.

14.05.2024

Už jsem nakupoval několikrát, příznivé ceny, rychlé dodání.

Dobrý den, jsme rádi, že jste u nás opět nakoupil a budeme rádi, pokud si i příště vyberete náš obchod. S přáním hezkého dne Petra F.

06.05.2024

bleskové dodání zboží

Dobrý den, děkujeme za nákup a hodnocení. Jsme rádi, že objednávka byla bleskově dodána. Budete-li v budoucnu cokoli potřebovat, budeme rádi, když se na nás opět obrátíte. Přejeme krásný den Petra

02.05.2024

Rychle vyrizeni objednavky, skvela komunikace, maximalni spokojenost. Dekuji a doporucuji.

Dobrý den, děkujeme za doporučení a milou recenzi. Těší nás, že jste byla spokojená a budeme rádi, pokud si i příště vyberete náš eshop. Ještě jednou děkujeme za nákup. S přáním příjemného dne Petra

28.04.2024

Vše OK

Dobrý den, jsme rádi, že vše proběhlo OK. Budeme rádi, pokud si pro Váš příští nákup opět vyberete náš eshop. Děkujeme a přejeme hezký den Petra

28.04.2024

Supr rychlé dodání

Dobrý den, děkujeme za nákup a jsme rádi, že zboží dorazilo supr rychle :-) Až budete opět potřebovat, neváhejte se na nás obrátit. Krásný den přejeme Petra

26.04.2024

ceny motorových olejů rychlost vyřízení objednávky přehledný web

Dobrý den, děkujeme za nákup a milé hodnocení, které nás těší. Pokud budete v budoucnu cokoli potřebovat, budeme rádi, když se na nás obrátíte. Přejeme pěkný den Petra F.

25.04.2024

kvalita komunikace e-shopu dobré ceny zboží bezpečně zabaleno

Dobrý den, jsme rádi, že zboží dorazilo v pořádku a že jste byl s naším eshopem spokojený. Děkujeme za nákup a budeme se těšit na Váš případný další nákup. Přejeme pohodový den Petra F.

24.04.2024

Rychlost dodání a dobré ceny.

Dobrý den, děkujeme za hodnocení a za nákup v našem eshopu. Rychlost a dobré ceny jsou naše hlavní přednosti :-) Pokud budete v budoucnu cokoli potřebovat, neváhejte nás kontaktovat. Přejeme hezký den Petra F.

23.04.2024

Spokojenost, doporučuji

Dobrý den, jsme rádi, že jste byl s nákupem spokojený. Děkujeme za hodnocení a přejeme pěkný den Petra F.

23.04.2024

rychlost

Dobrý den, děkujeme za hodnocení, jsem rádi, že jste s naší rychlostí spokojený. Snažíme se, co to jde. :-) Hezký den přejeme Petra F.

20.04.2024

Vždy vše na jedničku.

Rychle ,levně ,kvalitně. Spokojenost.

Dobrý den, děkujeme za jedničku :). Moc nás těší, když vše proběhne, jak má a zákazník je spokojený. Krásný den přejeme Petra F.

20.04.2024

Dobra cena,expresni doruceni

Vyborna komunikace i dobra volba dopravce

Dobrý den, děkujeme za hodnocení a za Váš nákup. Budete-li v budoucnu cokoli potřebovat, budeme rádi, když se na nás obrátíte. Přejeme krásný den Petra F.

20.04.2024

- velký výběr sortimentu a rozumné ceny - výborné internetové stránky - dobrá komunikace - velmi dobré recenze

- internetový obchod s oleji, který budu využívat

Dobrý den, děkujeme za nákup a pěkné hodnocení. Až budete cokoli potřebovat, neváhejte se na nás obrátit. Budeme se těšit. Přejeme pohodový den Petra F.

18.04.2024

Vše OK.

Dobrý den, jsme rádi, že vše bylo OK. Děkujeme za nákup. Hezký den přejeme

15.04.2024

výhodná cena zboží rychlost doručení

zatím nic

Dobrý den, děkujeme za recenzi. Jsem rádi, že jste byl spokojený a budeme se těšit třeba někdy příště. Krásný den přejeme Petra F.

15.04.2024

Super, spokojenost.

Dobrý den, děkujeme za recenzi a jsme rádi, že jste spokojený. Pokud budete cokoli potřebovat, neváhejte se na nás obrátit. Hezký den přeji Petra F.

15.04.2024

Velká spokojenost

Dobrý den, děkujeme za hodnocení a jsme rádi, že jste byl s nákupem u nás spokojený. Budeme se těšit na Váš případný další nákup. Přeji pěkný den Petra F.

13.04.2024

Maximální spokojenost. Nakupuji zde už léta a doposud jsem neměl jediný problém. I když jde zboží přes celou republiku tak vždy dorazí kompletní a v pořádku. Velice si cením také ochoty všech zaměstnanců.

Dobrý den, moc děkujeme za hodnocení. Jsme rádi, že i na druhou stranu republiky dorazí objednávky v pořádku a těší nás a děkujeme, že u nás nakupujete opakovaně. Spokojenost zákazníka je u nás na prvním místě a vždy nás taková recenze potěší. Přejeme pohodový den Petra F.

13.04.2024

přehledný eshop doručení zdarma rozumné ceny široký sortiment

Vše v pořádku, doporučuji!

Dobrý den, děkujeme za hodnocení a doporučení. Velice nás Vaše "pluska" těší a budeme rádi, pokud si pro Váš příští nákup vyberete opět náš eshop. Přeji krásný den Petra F.

11.04.2024

Rychlé dodání i komunikace s obchodem. K vyledání dílů je jednodušší (rychlejší) komunikace s obchodem - nemají vyhledávač podle typů automobilů.

Dobrý den, děkujeme za milé hodnocení. Při hledání nejen dílů Vám vždy rádi a rychle pomůžeme. Budeme se těšit, pokud nás i příště budete opět kontaktovat. Přejeme pěkný den Petra F.

11.04.2024

Rychlost expedice Ceny

Obchod bezva, jen jsem si nemohl u zvolit box blíž k mému bydlišti (nebyl vůbec na mapě), ale to přikládám na vinu přepravci (zřejmě byl plný nebo rozbitý, poslední dobou zlobil), nikoliv eshopu. Děkuji za obchod, bude mi potěšením zase někdy příště!

Dobrý den, děkujeme za milé hodnocení. Věřím, že brzy Váš oblíbený výdejní box bude opět dostupný a Vaši další objednávku budeme moci směřovat přímo tam. Jsme rádi, že jste byl s nákupem spokojený a i my se budeme těšit někdy příště.... :-) Krásný den přejeme. Petra F.

11.04.2024

Jediné co vytknout je že krabice s 2 x 4 litry oleje byla ze 2 stran otevřená a málem vypadl zbytek zboží.

Dobrý den, děkujeme za 5 hvězdiček a chtěla bych se omluvit, pokud balík nedorazil v pořádku. Skladníci se snaží balíčky balit pečlivě a tak, aby ustály přepravu. Bohužel občas se s balíčky nezachází v přepravě dostatečně šetrně. Snažíme se balení stále vylepšovat a doufáme, že při Vašem případném příštím nákupu už vše bude na více jak 100%. :-) Děkujeme za nákup a přejeme mnoho šťastných kilometrů. Petra F.

11.04.2024

Nákup v eshopu proběhl bez problémů.

Dobrý den, děkujeme za hodnocení a jsme rádi, že nákup proběhl bez problémů. Budete-li cokoli potřebovat, neváhejte se na nás obrátit. Přejeme hezký den Petra F.

10.04.2024

cena, výběr

Krásný den, děkujeme za hodnocení a budeme rádi, když si i pro Váš příští nákup vyberete náš eshop. S přáním hezkého dne Petra F.

10.04.2024

Rano objednano, odpoledne odeslano. Dobra cena

Dobrý den, děkujeme za hodnocení. Snažíme se expedovat co nejrychleji je to možné. I naši skladníci chtějí mít rychle hotovo a nemají rádi, když se objednávky kupí. Takže co mohou odeslat dnes, neodkládají. :-) Přejeme krásný den Petra F.

09.04.2024

vždy spokojen

Dobrý den, děkujeme za hodnocení. Vždy nás těší, když čteme, že jste spokojeni, opakovaná spokojenost nás těší o to víc. My budeme spokojeni, když si u nás zase objednáte :-) Přejeme pěkný den Petra F.

09.04.2024

Vše na jednom místě za dobré ceny a rychlost dodání.

Dobrý den, děkujeme za hodnocení. Jsme rádi, že jste našel vše na jednom místě. Pokud byste příště náhodou nenašel, co hledáte, neváhejte nás kontaktovat. Spoustu věcí umíme zajistit. Přejeme hezký den Petra F.

06.04.2024

Rychlost,kvalita

Dobrý den, děkujeme za hodnocení. Nejen na rychlosti a kvalitě si extra zakládáme :-). Budeme se těšit na Váš případný další nákup Přeji krásný den Petra F.

05.04.2024

Cena Doprava zdarma Rychlost doručení

Za mě velká spokojenost, nákup v tomto obchodě mohu určitě doporučit

Dobrý den, velice děkujeme za doporučení. Jsme rádi, že jste byl s nákupem v našem eshopu spokojený. Budeme rádi, když si i pro Váš další nákup vyberete náš obchod. Přeji pěkný den Petra F.

04.04.2024

spokojen

Pěkný den, moc děkujeme a jsme rádi, že jste byl s nákupem spokojený. Budete-li cokoli potřebovat, neváhejte se na nás obrátit. Petra F.

03.04.2024

dobré ceny

Dobrý den, děkujeme za recenzi. Snažíme se nabízet dobré ceny dlouhodobě a budeme rádi, pokud i příště nakoupíte u nás. Přeji pohodový den Petra F.

01.04.2024

Velmi rychlé jednání a doručení

01.04.2024

Ceny Rychlost dodání

31.03.2024

Nakupuji zde pravidelně a vždy jsem byl spokojen. Zboží bylo perfektně zabaleno.

29.03.2024

Velmi dobré ceny Rychlé dodání Komunikace a ochota poradit

25.03.2024

Maximální spokojenost.

25.03.2024

Rychlost,komunice, cena Jeden den objednáno, další den v alzaboxu, kam se hrabe alza

24.03.2024

CENA A KVALITA

24.03.2024

Velký výběr, doprava zdarma, rychlé vyřízení

21.03.2024

Krátká lhůta dodání. Zboží označené skladem dorazí prakticky 2-3 den po objednání. Takže OK.

19.03.2024

Rychlost

18.03.2024

Včasnost dodávky, kvalitu a serióznost operátorky

žádnou

Je velmi příjemné komunikovat s tak vstřícnými lidmi, je potom i snadné vybírat z obsáhlého sortimentu e-shopu. A co je obzvláště nutné vyzdvihnout je , že všechno, co je v e-shopu inzerováno je skutečně k dostání (což zdaleka u všech obchodů neplatí!)

17.03.2024

Jeden den objednano,za 2 dny doruceno.Rychlost,vse ok

16.03.2024

dobrý výběr, rychlé dodání, o nevýhodách nevím

14.03.2024

moje první zkušenost. vše proběhlo hladce

12.03.2024

dobré ceny, rychlé vyřízení objednávky

12.03.2024

100% pomoc, rada spolehlivost

07.03.2024

Velmi nízké ceny Doprava zdarma do boxu při nákupu od 500 Kč Rychlé zpracování objednávky

07.03.2024

Rychlost doddání

06.03.2024

vstřícnost a pozornost k zákazníkům

škoda že neakceptuje platební karty

Dobrý den, těší nás, že jste byl s nákupem spokojený. V našem eshopu můžete od února tohoto roku platit i platební kartou přes platební bránu. Měnili jsme malinko vzhled košíku a kroky výběru dopravy a platby, možná došlo k chybě. Nicméně platby fungují, takže pokud by u případné příští objednávky u nás nastal problém s volbou platby, kontaktujte nás, rádi pomůžeme. Děkujeme a přejeme krásný den Petra F.

06.03.2024

skvělá komunikace obchodu rychlé bezproblémové reakce na změnu objednávky dodací lhůta

05.03.2024

Dlouholetá spokojenost, OK.

05.03.2024

Velmi slušný výběr a ceny produktů. Vše velmi dobře zabaleno A relativně rychle posláno. Jediné mínus bylo u platby, kterou jsem platil online a přesto mi bylo zasláno oznámení o zaplacení zásilky až za dva dny. Nevím jestli byl problém s platební bránou nebo firemním softwarem. Zboží ovšem po té dorazilo bleskově. Spokojenost.

Dobrý den omlouváme se za zdržení expedice Vaší objednávky. Ty z víkendu bohužel občas nestihneme vyřídit všechny v pondělí, ale pracujeme na tom, abychom stíhali lépe. Koukala jsem na avizace o stavech u Vaší objednávky a opravdu zde došlo k prodlevě, za to se omlouváme. Obecně chodí zpráva o zaplacení ihned od poskytovatele platební brány. Následně pak informujeme o stavu objednávky tak, jak je vyřizována. Každopádně děkujeme za 5 hvězdiček a věřím, že u Vašeho případného příštího nákupu vše proběhne na jedničku. Děkujeme za nákup Petra F.

04.03.2024

rychlost

04.03.2024

Super

04.03.2024

Rychlost,komunikace,prostě super.

02.03.2024

rychlé doručení bezpečné balení

02.03.2024

Bez výhrad.

02.03.2024

V pořádku, rychlé dodání.

28.02.2024

Pečlivě zabaleno

27.02.2024

ceny rychlost

27.02.2024

Rychlost

26.02.2024

Rychlost a cena

26.02.2024

Vše v pořádku.

Vše OK.

26.02.2024

rychle doručení, kvalitně zabaleno

25.02.2024

rychlé doručení a dobrá cena

24.02.2024

Přehledné stránky a rychlost doručení. Doporučuji.

23.02.2024

Ryclost dodání

žádná

19.02.2024

velmi spolehlivý obchod, nabízí jen kvalitní výrobky

14.02.2024

komunikace, rychlost

14.02.2024

Rychle a levně!!!!!!!!

12.02.2024

Rychlé dodání,bez poplatků

07.02.2024

výborné

06.02.2024

Velmi dobré podmínky doručení Rychlé, až moc :) Zbox zdarma Rád koupím zas

Menší, ale vstřícný obchod, nemám xo dodst. Fajn cena, rychlé dodání, nadstandardní dodací podmínky. Jen tak dál.

06.02.2024

nabízí kvalitní výrobky za přijatelnou cenu

01.02.2024

Rychlost dodání. Dobrá cena.

26.01.2024

komunikace blesková rychlost odeslání od objednání kvalitně zabaleno cena doprava zdarma do Alzaboxu

Objednal jsem zde poprvé a určitě ne naposledy.Doporučuji tento obchod takhle to má přesně fungovat.Díky